sobota 25. července 2009

Malý velký hrdina

Je 25.7.2008 a na server 8 se registruje hráč kowo. Již od začátku je jasné, že v Travianu nemá velké ambice. Chce si prostě jen zahrát. Proto ani nežene nahoru popku, ani nevyrábí nonstop útočné jednotky. Jen si tak v poklidu živoří ve stínu hráče Von Talaczek.
Přelomovým pro tohoto hráče se stal den 25.7.2009, přesně rok od jeho registrování.. Malý hráč "vyhrál" nad velkým a zkušeným hráčem.. A co se vlastně stalo?
Hráč kowo je v těsné blízko hráče Von Talaczek, stavitele DS a tudíž i majitele plánů. Tato skutečnost nemohla uniknout ostřížímu zraku hráče miminko a už se mu v hlavě začal rodit ďábelský plán. Kowo ochotně souhlasil, že miminku pomůže, takže již nic nebránilo realizaci. Po několik dní a nocí se vesničky hráče kowo budovaly tak, jak bylo potřeba (stavba pokladnice, katů apod.).
Den D byl naplánován na dnešní ranní hodiny. Pod rouškou tmy byly od kowa vyslány dva útoky. Na výsledek se můžete podívat níže. Než Von Talaczek stačil otevřít ještě zalepená očka, plán byl pryč.

A ještě jedna přebíračka.. A plán je už náš.. :)
Pokud by nás někdo chtěl obvinit z porušení pravidel, tak by nepochodil. Hráč kowo útok v noci neposílal a neposílal ho ani miminko (potřeboval by k tomu heslo a už by tu měl práci MH). Útok posílala osoba, která na s8 nehraje, nicméně má s travianem velké zkušenosti..

2 komentáře:

  1. krasa :) takto sme chceli dakedy zobrat fluovi dedinu v ktorej mal off jednotky(nebola hlavna)
    ale hraci pri nom neboli ochotni :(

    sharkyno

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste takoví zlí. To vám není těch stavitelů z NsA líto? Jak teď budou bez plánů stavět?

    OdpovědětVymazat