pondělí 27. července 2009

LBL nezradilo

Na žádost LBL vkládám bez cenzury....

Zone


Zdravim,
kedze LBL-OW nema vlastny blog a NsA nas stale slovne napada a navyse klamstvami, musime sa branit a na to som poziadal Tornada, aby zverejnili tento prispevok, za co im velmi pekne dakujem ;)


Chcem vam predlozit informacie, po ktorych pochopite, preco LBL robila niektore kroky pri stavbe divu.
Je to dopis pisani jednemu clovekovi z vedenia LN od nas, nechce sa mi to moc prerabat, takto to je aj tak viac autenticke :)

Prosim precitajte si to a pochopite, ze my zradcovia nie sme.

***********

Ahoj,
nikdy jsme spolu nemluvili, ale už dál nemůžu mlčet.Čtu si travianské fórum a nestačím se divit.Tolik polopravd a lží jsem za celý servr snad nečetla.
Dovol, abych objasnila situaci a pokud bys mi nedůvěřoval, nebo nevěřil, mohu podat i důkazy.

Zakladatelé a tedy vedení LBL byli Sharky, Leny a Brodži.Asi v polovině zde vypukl spor o zrušení spojenectví s NsA, jelikož to byla pouze jednosranná pomoc.Od NsA, mimo Dlabiho, nedostal nikdo žádnou podporu a jen jsme za ně bojovali jejich bitvy a stahovali na sebe pozornost, tak, jako i vy.Tehdy odešel Brodži, protože toto spojenectví nechtěl v ali skoro nikdo zrušit.

Asi ve 3/4 servru z téhož důvodu se stáhl Sharky a jen doklikával, ne, že by nikdo nechtěl zrušit spojko, ale většině to bylo fuk.Stejně od NsA nic nečekali, jen nadávali.

Ke konci servru kvůli Nsa odešel i Leny.To byla největší chyba.Měl zrušení spojka nařídit, všichni by si oddechli, místo toho utekl.

Od té doby jsme žádné vedení neměli.Pokud se někdo za mluvčího LBL prohlásil, nebylo o tom nikde hlasování a ani zmínka, že bychom nějaké vedení měli.Dokonce nám bylo předkládáno, že vedení nepotřebujeme.Právě Dlabim.

Tehdy začal rozpad LBL.Sám chápeš, že bez vedení aliance nefunguje.

Musím připustit, že i já jen sporadicky klikala.

A teď ke stavbě divu.

Od začátku jsme tvrdili, že stavět div budeme.Měli nás zásobovat právě NsA.Proto jsme pořád váhali s nimi spojko rušit.
Asi po polovině servru se k nám začaly donášet zprávy, že NsA chce div stavět .
My měli stavitele - pma.
Od začátku vše podřizoval stavbě divu.
Ještě měsíc před příchodem natarů bylo hlasování, zda chceme stavět div.Z něj jasně vyplynulo, že ano.

Tuším, kdo bez hlasování a o své vlastní vůli, bez vědomí ostatních členů řekl, že budeme podporovat div NsA.
Každopádně to nebyli zvolení a právoplatní zástupci LBL.
Bohužel jste tohle vše nemohli vědět a jak už jsem psala jinde, prokázal nejenom nám, ale i vám všem medvědí službu.

Vše zamotal a vlastně rozbil a rozhádal celý servr.

A protože my vždy chtěli div stavět, tak jsme se do něj pustili.
Faktem je, že jsme začali pozdě a bylo nás jen pár.Brali jsme to jako hec, chtěli jsme se poučit pro příští servr a zablbnout si.

Potom nám vzali plán.Byla moje hloupost, že jsem poslechla DD a zabetonovala vesnici.Kdybych s plánem cestovala, jak jsem původně chtěla, mohlo být vše jinak.

O plán jsme přišli a kuci nedokázali jiný ukrást, proto jsem se obrátila na NsA a požádala je o zapůjčení plánu - tehdy měli 3.

Nejdřív Theodorich nasadil zdržovací taktiku, kdy mi vysvětloval, že s ním nehraju na rovinu a vypočítával mně , proč nemůžeme mít hotovou infrastrukturu.My už ale dělali sýpky nad limit, protože jsme měli vše dostavěné.Potom mi řekl, že možná plány půjčí, pokud si u jeho vesniček vybuduju dvě vlastní.Zajisté chápeš, že tato zdržovací taktika u mně nenašla pochopení.Než bych vystavěla 2 vesnice, byl by pomalu konec servru.

Potom se arogantním způsobem ozval Drtivák s návrhem, že nám plány dá, pokud se distancujeme od Lenyho a Brodžiho.Kvůli plánům bych se nevzdala žádného spoluhráče a kamaráda, natož zakládajících členů LBL.
Jeho osobní nevraživost vůči těm dvěma zamotala celý servr.

Protože jsme měli už pár levelů divu postaveného, rozhodli jsme se pokračovat a tak jsme oslovili alianci, která o div přišla .Přišla o ni tím způsobem, že buď Drtivák, nebo BBB , poslal bez vědomí majitele - PavkaG - celou armádu na div OW.

My měli div s infrastrukturou a pár levely, oni měli plány.Je jen logické, že jsme se na spolupráci domluvili.

Začali jsme se soustředit na stavbu, když naši spojenci nás vyšpehovali a dali plný log na blog.
Spojenectví tím pádem bylo zrušeno, přesto jsme se ještě drželi.Potom na nás začaly chodit útoky NsA.Pravda, většinou fejky, ale byly mezi nimi i ostré.Drtivák mi šel po plánech a katl mi vesnici.
To byla poslední kapka a pohár trpělivosti přetekl.
To pochopitelně nepočítám urážky a pomluvy Drtiváka.

Takže situace je teď taková, že po něm jdeme a je mi skutečně líto, že vy, jako naši dobří spojenci stojíte mezi námi.

Všechno by bylo jiné, kdybyste chtěli jednat se skutečným vedením.A vím, že jste ho znali.
Tím, že řadoví členové zradili LBL a jednali ve svůj prospěch, či to byla lenost stavět, způsobili všechny tyto problémy.

Omlouvám se, že jsem Tě nudila tak dlouhým výkladem, ale nemohla jsem jinak.Tolik lží už bylo nad mé síly.

Děkuji za trpělivost.
N.

***********

este by som mohol prilozit zopar listov, ako dokaz, co nam pisali NsA s tymi poziadavkami k pozicaniu planu ale myslim, ze to nie je potrebne.
LBL na s8 nikdy nepotrebovala klamat, nikdy nehrala spinavu hru a vzdy sa snazila vybojovat aj pre spojencov, co najlepsie poziicie.
Ale nie vzdy sa to podarilo.

Preto poprosim, velitelov vsetkych aliancii, ktore podporuju div NsA (div JV to uz davno nie je), aby sa zamysleli ze s akymi hracmi maju docinenia.
Ak budete mat nejake namietky, pripomienky, otazky tak ma kontaktujte v hre na nick sharkyno.

dakujem za pozornost a za zprostredkovanie miesta na blogu Tornad.
s pozdravom
sharkyno a Aliancia Lenyho Beerlanda.

8 komentářů:

  1. Zdravím ve spolek

    Předem děkuji Tornádům za možnost vyjádřit se k výše uvedenému.

    Prvně něco o mě. Sleduji a hraji CZ8/2 prakticky celou dobu, kdysi sem byl Sharkyho soused hrál sem za NFT nick Dejmi.

    A teď k tomu "panfletu" výše
    Citace
    "Přišla o něj tím způsobem, že buď Drtivák nebo BBB poslal bez vědomí majitele-PavkaG- celou armádu na div OW"

    Tohle je lež za nějž, by se nemusel stydět celý server CZ8/2.A to sem si všiml, že jsou zde lidi hodně otrlý. Účet PavkaG hrála už hodně měsíců Jovana a ta se sama rozhodla použít armu tak jak použila. Jestli to byla dobrá volba nebo ne ať posoudí jiní. Pro ní samotnou to určitě byla satisfakce.

    Panfletem sem to nazval jen na základě citace. Neboď nemůžu posoudit vztahy mezi aliancemi ve kterých sem nebyl.Ovšem pokud, už jen část textu je pravděpodobně úmyslně lživá. Vypovídá to něco i o zbylém textu. Tímto zdravím autorku N.
    A sem s podivem, že se pod to Sharkyno dle mého solidní hráč i člověk podepsal.

    Ještě se vrátím k útoku na div OW.A to proto, abych taky střílel do vlastních řad.
    Link
    http://nsa-alric.blogspot.com/2009/07/konecna-otazka.html

    Jediné co s toho vyčtete je to, že BBB v linku jako Jablíčko šel s ostrým útokem jako poslední a to s jednoho důvodu.Je to největší loser na CZ8.A zároveň byl největší slabinou NFT vím o čem mluvím. Hrál sem s ním. A tohle není vyjímka.Přál bych vám číst ty poplašné zprávy pošlete všechnu deff "jde na mě útok". Byl to hráč s pop max. 600 v době kdy už všichni průměrní hráči měli několikatisícové vojska.Ale o tom by se dalo psát do nekonečna a nemá to žádný smyls. Uvedl jsem to jen z toho důvodu, že se BBB hrdě hlásí k sundání divu OW a v podstatě tam hrál jen poslední housle.

    Teď si dovolím odvážné tvrzení OW může být ráda že NFT měla Mistrála protože jinak by dnes už asi pravděpodobně nehrála. Ovšem je to jen kdyby, možná atd. a na to se nehraje. Nezbývá než OW pogratulovat k tomu, kam se dostala a taky k tomu že se nezapletla do podobných keců jako sou ty moje a ty výše, a ke všemu tomu handrkování na všelijakých forech.
    Kdybych uměl převlékat dres podpořím jejich div, žel to neumím.

    A na závěr něco pro ty, kteří mi chtějí nadávat.

    V současnosti sem pod nickem Spajdak tak s chutí do toho.

    s pozdravem
    Dejmi alias Spajdak

    pzn. Omlouvám se za spam. A pokud mi někdo dokáže, že sem uvedl byť jen nepravdu rád se omluvím všem kterých by se to mělo týkat.A omluvím se dle možností i veřejně.

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda,až na -BBB- názory jsou různé,já ho uznávám jako člověka i hráče.Odešel od vás,aby nebylo zle,což bylo.díky panovačným děvečkám z LBL.

    OdpovědětVymazat
  3. No a samozdřejmě celý topic je lež :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na přání Sashy_CZ vystavuji...Bez cenzury a mých reakcí

    Zone

    Ahoj,
    tak mi to nedalo a tu pohadku od LBL sem si na tornadim blogu precetl a ac sem moc reagovat nechtel tak musim :-)

    Takze jak se nam LBL vybarvilo .... musim reagovat na clanek co maj tornada na blogu
    LOL... fakt pekna pohadka... LBL nezradilo ... protoze LBL hralo levou od zacatku :D
    prej ze nikdy krom jednoho clena nikdo nic nedostal... skoda ze logy uz jsou davno pryc...
    a prej ze bojovali za nas... kdyz oni byli ti co porad vyprovokovavali nejaky boje .. ja se picnu ...
    a o uctech PAVKAG a LENY .. puvodni majitel PAVKAG to zabalil a ucet predal .. ale ne ofiko ale jen dal jine hracce heslo a ta ho nezmenila a mozna i jo, ale to je jedno a ta hrala dle nejlepsiho svedomi a vedomi ... to ze si puvodni majietel po nekolika mesicich vzpomel ze by si mohl zase hrat na svem pisecku a pak vsechny pomluvil a ucet si zase privlastnil ackoliv nova majitelka na nem udelal kus prace nemluve...

    leny podobne.... z uctu utekl a hral to nekdo jinej .. o ucet se stral budoval co bylo treba a pak si prisel leny a rekl si je .. to se mi libi budu si zase hrat na svem pisecku ....

    o nadale uz radeji moc mluvit nebudu ... tomu se rika loajalita... nevim kdo ji na zacatku podrzel .. ha uz si vzpominam .. byla to NsA a primo myslim Bahno - zakladatel NsA kdo za ni bojoval ....

    a tresnicka na dortu... lenyho LBL je uz nekolikaty server znacka neuspechu .... co se mi doneslo S11 projel .. S13 projel (tam se u toho byl bohuzel osobne)

    a k stavbe divu a NsA .. NsA hned od zacatku hlasala ze bude stavet div ...a rozhodne nerikala ze bude nejakym posluhovacem LBL ....a NsA zadneho ze svych spojencu nezrdila...

    a dalsi otazka .. je slusne zadat spojence o to aby vyhodil sve cleny ze spod alinace aby je spojenec mohl prebrat ? Co mi ma co spojenecka aliance nakazovat koho mam z ali vyhodit aby si ho on mohl zfarmit .. a takhle drzej az leny byl ...
    Ale abych jen nepomlouval .. v LBL je spousty fajn lidi a jak to leny a spol nacal za to oni nemohou :-( bohuzel ale tato spina spada i na ne a to je mi moc lito :(
    HOU .. domluvil sem ... brrr....

    OdpovědětVymazat
  5. A kdo je teda vlastně ten špatnej když NsA ani LBL to nejsou? Obě aliance se tady očisťujou navzájem ale jaký si z toho má obyčejný pozorovatel vyvodit závěr??

    OdpovědětVymazat
  6. samozdřejmě!!!jak jinak,vždyť oni si jen nevidí do huby...
    ;)
    Zone nenech si blog prolézat červy v příspěvcích,vaše strana s tím nemá nic společné a navíc jste naprosto jiní,můžete být hrdí..LBL ne.

    OdpovědětVymazat
  7. To se ten Sashy_CZ neumí ani zaregistrovat, že musí žádat někoho jiného o vložení příspěvku na tento blog? To jsou teda velcí hráči.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. A ty by ses měl naučit psát,ten hráč se jmenuje CZF_Sascha a na našem blogu to je.

    OdpovědětVymazat