neděle 21. června 2009

Slečny Von Talaczka von a1

Bájný Tauris von EXC se jednoho dávného deštivého dne rozhodl pro hrdinský čin - navštívit nově otevřený Noční Klub Von Talaczka von A1. Na tom by však ještě nic hrdinského nebylo, ale budova osvícená jen červenou lucerničkou byla opředena velkým tajemstvím. Obyvatelé městečka s8 uzavírali sázky, co se vlastně za silnými zdmi skrývá. A právě odvážný Tauris se nebál a vydal se k branám Night clubu. Rozrazil bránu... A co tam nevidí.... 241 905 sličných a spoře oděných slečen, které si nechaly říkat Deff..


O několik desítek let později se chrabrý Hypseus von EXC snažil po vzoru svého otce vklouznout také do Night Clubu. Bohužel však zůstalo jen u pokusu...


O pár let později se i hrdinný Hubert von TORNÁDO vydal dobýt brány Night Clubu. Pln očekávání bujaré a nespoutané zábavy se před cestou posilnil několika doušky ohnivé whisky, kterou si šetřil na tento velký okamžik.. Nečekaje však až takovou záplavu vnadných děv, skončil již před branami.. Neskončil však neslavně, několik desítek slečen Deff na tuto divokou jízdu již nikdy nezapomene... Po návratu domů hrdinný Hubert začal podnikat - vyváží drahocenný ječmen do lihovaru Vlhká díra, aby TORNÁDO mělo whisky dosti.


Téže dne se pod rouškou tmy k Night Clubu přikradl i Godfrej von TORNÁDO. Bez rozmyslu sáhnul po klice. A co to? Dveře se samy otevřely.. A uvnitř na něj, jako na bájného Taurise, čekaly sličné děvy..


P.S. Už jich však bylo méně než za dob bájného Taurise. Provozovatel Night Clubu Von Talaczek totiž o polovinu svých svěřenkyň přišel - zakazoval jim pravidelné roční prohlídky u lékaře a dlouhodobě zanedbával i jejich povinnou výživu.

1 komentář:

  1. Hezka nobrain akce :) Rozbit si pres 300k off jednotek o vesnici, kterou jsme zabrali jen tak for fun 4 dny po aktivaci nataru (tj. moznost vyhry temer nulova)... :D

    PS: aktivne tu vesnici brani tak 10 lidi :)

    OdpovědětVymazat